Elismerő oklevelet kapott a harkányi Tourinform iroda

Helyi - szerző: HH

Húszéves fennállása, szakmai munkája elismeréseként oklevelet kapott a harkányi Tourinform iroda. A jubileumi plakettet Balatonfüreden, a turisztikai irodák hétfőn és kedden tartott országos találkozójának második napján adták át.

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által szervezett szakmai konferencián azok az irodák kaptak elismerést, melyek fennállása a tavalyi vagy idei évben jubilált. A harkányi oklevelet Mojzes Tamás, az iroda vezetője vette át Szilágyi Annától az MTÜ szakmai és módszertani ügyekért felelős igazgatójától valamint dr. Gajda Tiborbortól, a stratégiai és fejlesztési ügyekért felelős vezérigazgató-helyettesétől.

 

Mint az iroda három éve regnáló vezetője ismertette, a hazánkban harminc éve működő, jelenleg az MTÜ szakmai felügyelete alatt működő Tourinform hálózat mintegy 120 irodája a legkeresettebb turisztikai információs végpontnak számít.

 

Harkányban a tavalyi évben húszezer személyes, telefonos vagy elektronikus megkeresést jegyezhetett a turisztikai kiszolgáló, mely a korábbi hiányosságait felszámolva az elmúlt esztendőkben folyamatosan javuló mutatókról számolhatott be.