Egészen szombatig tart a heti programnaptár

Helyi - szerző: HH

Egy hét sem múlik el úgy Harkányban, hogy esténként ne lenne mit csinálni. Az eheti programok sora szerdán kezdődik, és szinte minden napra ad elfoglaltságot.

 

A tematikus programok az egész nyarat végigkísérik. A fürdő mellett a a másik fő helyszín a művelődési ház előtti tér, ahonnan rossz idő esetén a színházterembe költözik a jókedv.

 

Június 27-én – szerdán – a közösségi műsor 18 órától veszi kezdetét. A Harkány értékei ezen a héten a német nemzetiségi önkormányzat és énekkara, a Der Harkanyer Singvögel műsorával folytatódnak. Az eseménynek a művelődési ház előtti tér ad otthont.

 

Június 28. a szabadtéri mozi napja a művház előtt. E hét csütörtökén a Közönséges bűnözőkre lehet kiülni 21 órától. A szinkronizált filmet angol felirattal óriásvászonra vetítik, komoly hangosítás mellett.

 

Pénteken, azaz június 29-én a strandra kell programért menni, ahol Jolly és Suzy lesz a zenés éjszakai fürdő sztárvendége. A kapuk este fél kilenckor nyílnak, az éjfélig tartó buli két helyszínen is megy majd: a csúszdapartyhoz Dj. Albrecht keveri a zenét, a Lepke medence partján pedig 21 és 21:45 között Jolly és Suzy lép fel. Előttük és utánuk Dj Kau-é a színpad egészen az éjféli zárásig.

 

Szombat este, június 30-án ismét a művház előtti téren forog a tánc: a Hangfürdő eheti állomásán Dj. Bárány Attila lesz felelős a hangulatért.