Mozi, kultúra, szórakozás – a héten jön az Irigy Hónaljmirigy is

Helyi - szerző: HH

Harkányban ezen a héten is a tematikus programokkal telnek a napok, melyeken a legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály megtalálja számítását. A hagyományos kultúra mellett fürdős programok, szabadtéri mozi és szórakoztató műsor is várja vendégeit.

 

A Harkány értékei kulturális programsorozat ezen a héten is folytatódik: szerdán, azaz július 11-én 18 órától a Harka Néptáncegyüttes mutatkozik be a művház előtti téren.

 

Csütörtökön a vászoné a főszerep, melyen A tehetséges mr. Ripley forog 21 órától, természetesen szinkronosan.

 

Szombaton a gyerekeké a strand, ahol egész nap érdekes programok várják őket: a normál áras belépővel felkereshetik az ugrálóvárat és kreatív foglalkozásokon valamint játékos vetélkedőkön vehetnek részt.

 

Szombaton héttől a Hangfürdő programjai veszik kezdetüket Dj. Kauval, majd az est sztárvendége, az Irigy Hónaljmirigy lép a művelődési ház előtti színpadra. Fél tizenegytől ismét a nap DJ-je veszi át a stafétát, aki egészen éjfélig – a rendezvény zárásáig – nyomja.

 

A művelődési ház előtti téren büfé üzemel. Az itteni programok ingyenesek, és rossz idő esetén a színházteremben lesznek megtartva.