Év Fürdője szavazás: Harkány is a TOP10-ben

Helyi - szerző: HH

Utolsó hónapjához érkezett az Év Fürdője közönségszavazás. A szervezők nyilvánosságra hozták a verseny három kategóriájának első tíz helyezettjét, melyek sorában mindenhol található baranyai strand.

 

Idén nyáron már negyedik éve, hogy közel 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a fürdőbe járó közönség dönti el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

 

A megyéből 9 fürdő versenyez, a július végi állás alapján közülük három is TOP 10-es: a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő az utolsó helyen szerepel a legjobbak között, az Orfű Aquapark pedig egy másik kategóriában a középmezőnyt képviseli A Helyiek Kedvenc Fürdőjeként. A Thermal Spa Siklós – ami Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indult – dobogós helyen áll harmadikként.

 

A harkányi fürdőre ide kattintvaadhatja le voksát, ha még nem tette meg. A termalfurdo.hu jelezte, hogy a verseny nagyon szoros. Annak ellenére, hogy minden évben körülbelül 150 ezren szavaznak, akár néhány szavazat dönthet a dobogós helyezettek között, és hagyományosan a nyár második felében érkező jelentős szavazat miatt is teljesen nyílt még a verseny.

 

A kedvenc fürdőjükre szavazók között wellnesshétvégéket, a majdani győztes fürdőkbe szóló fürdőbelépőket és a strandoláshoz kapcsolódó termékekre beváltható utalványokat sorsolnak ki.