Rablót keres a rendőrség – látta ezt a férfit?

Baranya - szerző: HH

A Pécsi Rendőrkapitányság rablás kísérlete miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki július 29-én 3 óra 30 perckor Pécsett, a Kacsóh Pongrác utcában egy ismeretlen tárgyat a kezében tartva pénzt követelt egy férfitől, majd a sértett ellenállásának következtében elmenekült a helyszínről.

 

 

A sértett könnyebb sérülést szenvedett, orvosi ellátást nem kért. Az elkövetőről fantomkép készült: egy 40 év körüli, 172-175 centiméter magas, zömök testalkatú, 75-80 kilogramm súlyú, világos bőrű, homlokánál kopaszodó, szőkés vagy őszes, hullámos hajú, szakállas férfi volt, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötét rövidujjú felsőt, térd alá érő farmernadrágot és kék sportcipőt viselt.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/72/504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06/80/555-111 ,Telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.