Indul az éjszakai fürdések időszaka

Helyi - szerző: HH

Október 13-án veszi kezdetét a téli fürdések szezonja. Idén négy alkalommal lehet csobbanni Harkányban, utoljára egy előszilveszteri bulin. A rendezvények sora természetesen jövőre tovább folytatódik.

 

A látványfürdőben másfél éve tartanak zenés éjszakai fürdéseket, köztük szilveszteri bulit, vagy épp Valentin napot. A sorozat tavaly olyan sikeresnek bizonyult, hogy végül a gyógyfürdő két kültéri, melegvizes medencéjét is meg kellett nyitni a rendszerint – és október 13-án is – este nyolctól éjfélig bulizó közönség előtt, míg a nyár által kettészakított sorozatban már külön fénytechnikája volt a gyógymedencéket kettészelő hídnak is.

 

A közönségnek október 13-tól négy alkalommal nyílik lehetősége a DJ-pult előtt csobbanni a haverokkal, vagy épp a melegvizes medence egyik szegletében megbújni párjával. Az alkalmakról természetesen nem hiányozhat a szauna, a masszázs, a bárpult és a helyben kevert zene sem.

 

Zsadányi Zsolt, a fürdő igazgatóságának tagja jelezte: az utóbbi téli-tavaszi szezonban hozzávetélegesen kétezren keresték fel e hétvégi estéken az élményfürdőt, mely idén is változatlan árú esti belépővel és az elsőknek járó akciókkal várja a vendégeket.