A fürdőben népszerűsítette a motorsportot a világbajnokságon edződött páros

Életmód - szerző: HH

Október elején a Turán Motorsport csapatának tagjaival, Turán Frigyessel és Bagaméri Lászlóval találkozhattak a Harkányi Gyógyfürdő látogatói.

 

Az október 13-14-ei hétvégén megrendezésre kerülő 52. Mecsek Rallye-ra készülő sztárpáros tagjai a közönségtalálkozó során osztották meg az egyik legnépszerűbb hazai sportág kulisszatitkait az érdeklődőkkel.

 

 

Az ország és Baranya megye egyik legnagyobb motorsport eseményére, az 52. Mecsek Rallye-ra készülő Turán Frigyes és Bagaméri László fogadták a rajongóikat keddi közönségtalálkozójuk alkalmával. A 13,5 hektáros ősparkkal rendelkező, különleges gyógyvizéről híres Harkányi Gyógyfürdő ideális helyszínt biztosított a jó hangulatban zajló programnak, amelyre dedikálással, beszélgetéssel, vezetéstechnikai tanácsokkal, közös fotózási lehetőséggel, nyereményekkel és a Ford Fiesta versenygép bemutatásával készült a kiemelkedő eredményekkel rendelkező páros.

 

Elsőre talán szokatlannak tűnik, hogy egy gyógyfürdőben kerüljön sor egy rallye csapat bemutatkozására, azonban számunkra fontos, hogy nemzetközi hírű gyógy- és wellness szolgáltatásaink mellett minél több és változatosabb kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget nyújthassunk a vendégeink lehető legszélesebb körének az őszi szezonban is – mondta Zsadányi Zsolt, a Harkányi Gyógyfürdő igazgatóságának tagja.

 

Turán Frigyes, a világbajnokságon edződött pilóta jelezte: missziónknak tartják, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessék a sportágat, így a fiatal és idősebb korosztályokkal egyaránt megkedveltessék a rallyt. Reméljük, a Harkányi Gyógyfürdőben megrendezett találkozónkkal is kedvet tudunk csinálni az embereknek, hogy kijöjjenek és élőben nézzék meg a hétvégi futamokat – mondta.