Harkányiaknak és a fürdő vendégeinek ingyenes a korcsolyapálya

Helyi - szerző: KT

Megnyitotta kapuit a Bartók Béla utca sarkán felállított korcsolyapálya. A január 4-ig üzemelő műjégpálya időjárástól függetlenül használható, ugyanis nem fagyos jég, hanem azzal teljesen megegyező menettulajdonságú, szintetikus anyaggal van fedve.

 

 

A Harkányi Turisztikai Egyesület és a művelődési ház szervezésében ragadja el idén Harkányt az adventi hangulat: a Bartók és Kossuth utca sarkán lévő téren korcsolyapálya, árusok és adventi koncertek hozzák el az ünnepi hangulatot.

 

A hétfőtől csütörtökig 15 és 20, vasárnap pedig 13 és 20 óra között üzemelő, kivilágított pálya a hétvégi estéken hosszabb nyitva tartással; pénteken és szombaton 15-től 22 óráig várja vendégeit. A pályát harkányiak lakcímkártyájuk felmutatásával, valamint a fürdővendégek az adott napi, sértetlen karszalagjuk bemutatásával ingyen használhatják. Vidékiek fejenként egy ezresért léphetnek rá. Minden esetben díjmentesen biztosítanak korcsolyát, de saját felszereléssel is lehet érkezni.

 

A pálya szomszédságában vendéglátósok esténként enni- és innivalóval, a kirakodóvásárosok pedig portékáikkal várják vendégeiket, míg a téren felállított színpad minden vasárnap 18 órától ad helyszínt Dér Heni, Vincze Lilla majd a Vivat Bacchus adventi koncertjének.