Elütöttek egy gyalogost Szalánta és Túrony között – frissítve

Baranya - szerző: KT

Az életéért küzdöttek a helyszínen a mentők annak a férfinak, akit nem sokkal 20 óra előtt gázoltak el Túrony és Szalánta között, az 58-as főút kivilágítatlan szakaszán, de hiába.

 

     Gyalogost ütöttek el lakott területen kívül, a helyszínen meghalt.

     Az áldozat egy 51 éves siklósi férfi.

     A helyszínelés idejére lezárták az utat.

 

 

Az 51 éves siklósi férfi gyalog ment az 58-as úton, amikor egy Szalánta felől érkező Volkswagen elütötte. A férfi a motorháztetőn át a szélvédőnek csapódott és a földre zuhant.

 

00:03


Befejezték a helyszínelést az 58-as főút Szalánta és Túrony közötti szakaszán, az útzárat feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad mindkét irányba.

 

20:56


A sérült életét vesztette, a helyszínelés folyik, az 58-ast teljes szélességében lezárták, kerülni Garé – Ócsárd – Görcsöny – Pellérd útvonalon érdemes.

 

20:32


A férfit a mentősök újraélesztették, de állapotát kilátástalannak értékelték. A helyszínen teljes útlezárás van, kerülni a környező földutakon lehet.

 

Ha balesetet vagy egyéb érdekes dolgot lát, írjon SMS-t vagy akár névtelensége megőrzése mellett hívja az éjjel-nappal elérhető 06/20/356-14-07 telefonszámunkat. E-mailben a hello@7800.hu címre várjuk üzenetét.