Magyar Turizmus Minőségi díjat kapott a Tenkes Csárda

Életmód - szerző: HH

Országosan huszonnyolc szállodát és tizenegy éttermet díjaztak a Magyar Turisztikai Ügynökség által évente meghirdetett programban. A kitüntetettek között régiónk kiválósága, a Tenkes Csárda ismét helyet kapott.

 

 

A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsító rendszer, amely éttermek és szállodák részére kínál magas színvonalú minőségirányítási elvek alapján minősítési lehetőséget. A 2018-as évben 41 jelentkező volt a díjra, melyből 39 érdemelte ki a három évig viselhető minőségi tanúsítást. Velük együtt jelenleg 104 szolgáltató – köztük kevesebb mint három tucat étterem – jogosult a legkiválóbbaknak járó védjegy használatára.

 

Minden téren a minőség elkötelezettjei vagyunk – mondta Kovács Gábor. A csárda vezetője a 2015-ben is elnyert díjra mutatva megjegyezte, azóta szolgáltatásaikkal is bővültek, hiszen – mint fogalmazott – nem elég azt csak újra megszerezni, újat is kell hozzá adni.

 

Az anonim ellenőrök tanúsága szerint egész évben, valamennyi téren kiválóan teljesítő csárda mintegy huszonöt munkatársuk áldozatos munkájának köszönhetően nyerhette el a három évre szóló tanúsítványt.