Gyerekszereplőket keres a pécsi színház – a főszerepre is!

Baranya - szerző: HH

Gyermekszereplőket keres a Pécsi Nemzeti Színház. Az ifjú színészek a tegnap kihirdetett évadtervben szereplő OLIVER! című családi musicalhez kellenek.

 

A következő évad elején bemutatásra kerülő musical meghallgatására maga Oliver mellett Dörzsölt szerepére is várnap 10-12 valamint 10-14 év közötti fiúkat. Emellett jó mozgáskészséggel rendelkező, 8-14 év közötti énekelni tudó fiúk és lányok is felléphetnek a világot jelentő deszkákra, mivel  kisebb szerepekre is tartanak válogatást.

 

A meghallgatásra május elsejéig lehet jelentkezni a Pécsi Nemzeti Színház oliver@pnsz.hu e-mail címen, a vállalkozó kedvű gyerekek is e-mailben kapnak értesítést a továbbiakról.

 

A május 8-i 14:30-as meghallgatásra érkezőknek egy szabadon választott népdalt és egy tetszőleges zenés darabból választott részletet kell magukkal vinniük, a színház zenei kísérőt, hangtechnikát biztosít, de a szükséges kottát, valamint a zenei alapot tartalmazó CD-t vagy pendrive-ot esetleg hasonló hanghordozót mindenkinek magának kell vinnie. Mivel a mozgáskészségüket is felméri a színház tánckarának vezetője, ezért melegítő is kelleni fog.