A harkányi úszók maguk mögé utasították Európát

Helyi -

Hétvégén rendezték meg a romániai Resicabányán a Bánát Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A 380 sportolót felvonultató megmérettetésen Nemes János edző vezetésével a HDSE úszói várakozáson túl, az élmezőnyben végeztek.

Bognár Lilla Éva - 50m mell: II. helyezett

Szabó Kira - 50m mell: III. helyezett

Molnár Hanna - 50m gyors: III. helyezett - 50m pillangó: IV. helyezett - 50m mell: IV. helyezett

A 2012-es év kiemelkedő érmetáblázatáról és a fedett pálya nélküli felkészülés nehézségeiről hamarosan a Riportok rovatunkban olvashatnak.

Fotó: HDSE, Resicabánya

Fotó: HDSE, Resicabánya

Fotó: HDSE, Resicabánya
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


A hozzászólás nem tartalmazhat linket. Bizonyos szavak használata esetén hozzászólása várólistára kerülhet, hirdetés jellegű valamint más internetes tartalom népszerűsítése moderálásra kerül. Hozzászólása elküldésével elfogadja a Felhasználási Feltételeket.

Mojzes: ezeregyszáz embert nem hagyhatok cserben - Svéd flotta, menekülő IBM, egy felállt kormány - Átadták az önkormányzati ügyeket - Hétvégi rendőrségi statisztika - Két évig olcsó benzin? Elmagyarázzuk - Megjelent a Nők Lapja, kormány alakul - Orbán: példátlan, lefegyverző a győzelem - Van, ahol már gyűjthetjük szelektíven - Siklóson alakuló ülést tart az új testület - Kamuprofil, kommandósok és a felhasználási feltétel - Nem csitul az esernyős forradalom - A hét közepétől itt a rossz idő - Mindent a mai napról