A harkányi úszók maguk mögé utasították Európát

Helyi -

Hétvégén rendezték meg a romániai Resicabányán a Bánát Kupa Nemzetközi Úszóversenyt. A 380 sportolót felvonultató megmérettetésen Nemes János edző vezetésével a HDSE úszói várakozáson túl, az élmezőnyben végeztek.

Bognár Lilla Éva - 50m mell: II. helyezett

Szabó Kira - 50m mell: III. helyezett

Molnár Hanna - 50m gyors: III. helyezett - 50m pillangó: IV. helyezett - 50m mell: IV. helyezett

A 2012-es év kiemelkedő érmetáblázatáról és a fedett pálya nélküli felkészülés nehézségeiről hamarosan a Riportok rovatunkban olvashatnak.

Fotó: HDSE, Resicabánya

Fotó: HDSE, Resicabánya

Fotó: HDSE, Resicabánya
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


A hozzászólás nem tartalmazhat linket. Bizonyos szavak használata esetén hozzászólása várólistára kerülhet, hirdetés jellegű valamint más internetes tartalom népszerűsítése moderálásra kerül. Hozzászólása elküldésével elfogadja a Felhasználási Feltételeket.

Ezekben az órákban tetőzik a dráva - Ipari park és Harkány is szerepel a Fidesz tervei között - Keserves csalódás - nem lesz önálló Skócia - Zápor és napsütés tarkítja a hétvégét - Ezüst Forint, Kossuth, nukleáris robbantás - Orbán Viktor Baksai Tamással tárgyalt Harkány jövőjéről - 2014: stratégiai szerepet kapott a gyógyvizünk - Megszűnik a Peches Üldözöttek és még ez a 33 másik párt is - Megkezdődött a Skót elszakadásról szóló népszavazás - Forog a Föld, meghalt Jimi Hendrix