NyárON: minden napra jut valami Harkányban

Helyi - szerző: HH

A hét hátralevő részén nehéz unatkozni Harkányban: csütörtökön szabadtéri mozi, pénteken éjszakai fürdés, szombaton pedig a helyi erőké a színpad.

 

A művelődési ház előtt felhúzott óriásvászon csütörtökön A viszkis pereg, az ingyenes vetítés a sötétség beálltával, 21:30-kor kezdődik.

 

Péntek este az Annimal Cannibals dallamaira csobbanhatunk a fürdőben. Ezen az estén a csúszda is éjfélig üzemel, ahol Dj. Kau és Dj. Albrecht keveri a zenét. Az esti fürdés 20 órakor kezdődik, belépő 1.500 forint, de akár az aznapi strand- vagy gyógyfürdő belépővel is bent lehet maradni.

 

A szombat este már a keményebb zenéé. A művelődési ház előtt a környék zenekarjainak estjén 19 órától a Garden akusztikus koncertet ad, majd a Nihil Chips, a Csak Apa kedvéért és a Rockolya csap a húrok közé. Az este folyamán csak a büfé nem ingyenes.

 

Helyi éttermekben nem kell meglepődni, ha valamelyik helyi fúvószenekar zendít rá az asztal mellett: idén nyáron is meglepetésszerű utcazenével készülnek az ifjú zenészek. Minikoncertjeikkel hetente több alkalommal mindig más helyen bukkannak majd fel.

 

A helyi rendezvényekről, programokról legegyszerűbben a közösségi kezdeményezés kapcsán létrehozott Irány Harkány folyamatosan fejlődő, bővülő oldalán tájékozódhat.