A Follow The Flow is fellép a Fürdőfesztiválon

Helyi - szerző: HH

Huszonhatodik alkalommal rendezik meg a Harkányi Fürdőfesztivált. Július 19. és 21. között három nap alatt számos helyszínen több tucat program várja kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Mivel Majka egészségügyi problémái miatt csak korlátozott számú fellépést tud vállalni, a vasárnapi koncertjét kénytelen volt lemondani. Elfogadta viszont a felkérést a Follow The Flow és Horváth Tamás is, akik a fesztivál záró estjén lépnek egymás után színpadra.

 

Majka rendkívül komoly hangszál problémával küzd, és orvosi tanácsra immár folyamatos kezelésre kell járnia – közölte a menedzsmentje. Mint részletezik, a rendszeres kezelések egy része már lekötött koncert napokat is érint, többek között a július 21-ei harkányfürdői rendezvényt is, ezért azt sajnálattal le kell mondania. Bízunk benne, hogy a koncertet a későbbiekben pótolni tudjuk.

 

A három nap során sokak mellett itt lesz még az EDDA és Kelemen Kabátban, valamint Rudán Joe és Dj. Dominique is. A kavalkádból nem hiányozhatnak a helyi zenekarok, fitness bemutatók, kisebbeknek légvárak, bábszínház és gyerekkoncertek, haladóknak mászófal vagy rodeóbika sem.

 

Nem maradhat el a vizespólós mellszépségverseny sem, melyre szombaton kerül sor. Az események teljes sora megtalálható az Irány Harkány oldalán.