A szükséges ajánlások többszörösét adta le a kormánypárt megyei listavezetője

Baranya - szerző: HH

A szükséges ajánlások többszörösét adta le Őri László, a Fidesz-KDNP megyei közgyűlési elnökjelöltje az őszi választásokra.

 

Az elmúlt években Baranya megye elindult egy fejlődő pályán, de nem dőlhetünk hátra, hiszen van még feladat bőven a megye településein – mondta Őri László, a Fidesz-KDNP megyei listavezetője pénteken a Megyeházán.

 

Az elmúlt napokban több száz segítőmmel számos baranyai települést, falvakat és városokat látogattunk meg, kérve a baranyaiakat arra, hogy támogassák a Fidesz-KDNP megyei listáját. Örömmel tapasztaltuk, hogy mindössze néhány nap alatt a szükséges ajánlások többszöröse gyűlt össze, így a Fidesz és a KDNP elsőként adta le megyei listáját – mondta a Megyeházán Őri László.

 

Kiemelte, hogy az elmúlt években Baranya megye elindult egy fejlődő pályán, hiszen több mint 36 milliárd forintnyi fejlesztési forrás felhasználásával 179 fejlesztést sikerült elindítani. Hozzátette, sorra újulnak meg az óvodák, piacok, orvosi rendelők és a közösségi házak szerte a megyében.

 

Nem dőlhetünk azonban hátra, hiszen különösen a megyei úthálózat fejlesztését és a munkahelyteremtést illetően van még feladat bőven Baranyában. A következő években a Fidesz és a KDNP vezetésével, a kormány támogatásával a baranyai településeken élők számára biztonságot és fejlődést szeretnénk biztosítani – tette hozzá.

 

Kiemelte, hogy az előttünk álló időszakban az egyik legfontosabb célunk, hogy Baranya megye települései a kormány által útjára indított Magyar Falu Program nyertesei legyenek. Mint mondta, a megyeszékhellyel szoros szövetséget szeretne létrehozni, melyben Pécs gazdasági megerősödése új munkahelyeket hozhat a megye településein élőknek is.