Egyedülálló stílust hozott a térségbe Harkány legújabb szállodája

Helyi - szerző: KT

Elegancia, kényelem, otthonos környezet és megalkuvás nélküli luxus jellemzi Harkány legújabb szállodáját. A Divina Boutique Hotel ünnepélyes megnyitójára péntek délután került sor.

 

 

Divina, azaz isteni – ezt a nevet kapta a Bajcsy-Zsilinszky utcában épült új szálloda, melynek ünnepélyes megnyitóját pénteken tartották. A tizenhat szoba mindegyike más- és más témát mutat be a romantikától a zenéig. A stílusában nyolcvanas évek óta létező butik hotel térségünkben innovatívnak számít, változatos megjelenése pedig a visszatérő vendégek számára minden alkalommal új élményt biztosít.

 

A családi vállalkozás huszonkét évvel ezelőtt is ünnepelt, akkor a Xavin Hotel megnyitóját tartották – idézte fel Kecskeméthy Pál az ünnepélyes eseményen. Az alpolgármester rámutatott, a Harkányba akkor is új színt hozó szálloda azóta is megtartotta egyedülállóan magas színvonalát, mely az új komplexumot is jellemzi.

 

Az ilyen és ehhez hasonló életpályák azok, melyek mintát tudnak mutatni mindenkinek – hívta fel a figyelmet Nagy Csaba a családi összefogással sikerére. A térség országgyűlési képviselője közölte: a miniszterelnök legutóbbi látogatása során szó esett Harkány minőségi turizmus irányába való törekvéseiről. Azt szeretném, ha ezt a példát minél több harkányi és Harkány közeli vállalkozó magáénak tudhatná – fogalmazott. Ismertette, hogy az új szálloda első vendégei között köszöntheti majd a jövő héten megrendezésre kerülő Mecsek Rally kapcsán a Nemzetközi Automobil Szövetség küldöttségét.

 

Az épület megszentelése előtt a Végi család tervezőknek és kivitelezőknek mondott köszönete mellett utalt rá, hogy a most felépített hotel melletti terület hasznosításával a jövőre vonatkozóan is vannak elképzeléseik.