Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Négy megyéből tíz kórus érkezett a Harkányban tartott találkozóra

A harkányi horvát nemzetiségi önkormányzat a házigazdája annak a második alkalommal megrendezett kórustalálkozónak, melyet a tavalyi járványhelyzet miatt el kellett halasztani.

Helyieknek szóló akcióval indul az október a harkányi fürdőben

Október első napjától komoly kedvezményt kapnak azok a helyiek, akik a harkányi kedvezménykártyájukkal vásárolnak fürdőbelépőt a normál nyitvatartási időben – döntött a város képviselő-testülete.

Harkányban választott új elnököt a Fürdőszövetség

Miután májusban Boros László korábbi elnök lemondott a Fürdőszövetségben betöltött elnöki posztjáról, a Harkányban tartott tisztújító közgyűlésén új elnököt választott a közösség.

A következő hétéves fejlesztési ciklus a gyógyfürdőket is jelentősen érinti

A harkányi Thermal Hotel ad otthont a Magyar Fürdőszövetség közgyűlésének. A találkozón – mely kedden vette kezdetét – a következő fejlesztési ciklus gyógyfürdőket érintő célok is elhangzottak.

A piacra költözött a térzene

A felújított piactéren kapnak helyet a Tér-Zene program további elemei. Az érdeklődők legközelebb a Tomas Tambura Band műsorát tekinthetik meg, de itt lesz még Rudán Joe, jönnek operett és jazzslágerek is.

Életet mentettek Harkányban a tűzoltók

Nem adott életjelet magáról egy idős férfi Harkányban, a Barátság utcában, ezért ismerőse tárcsázta a segélyhívót. A siklósi tűzoltók törték be az ajtót, ezzel valószínűleg megmentve a sérült életét.

Harkányi fejlesztések – átadták a következő ütem terveit

Átadta Baksai Endre Tamás a fürdő fejlesztésének következő ütemét tartalmazó terveket Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek.

Előválasztás – csak három napig lehet szavazni Harkányban

A Zsigmondy sétány kórház felőli végén lesz Harkányban az előválasztás szavazópontja. Ugyan az első forduló szeptember 18. és 26. között tart, Harkányban csak néhány nap áll rendelkezésre a voksok személyes leadására.

Paksi bővítésért felelős miniszter: húszmilliárd, és rendben van a fürdő jövője

Hétfő délután hivatalosan is átadták a Harkányi Gyógyfürdő téli strandját. Az ünnepélyes megnyitón részt vett Süli János is, a paksi bővítésért felelős tárca nélküli miniszter is.     A Lepke medence és a csúszdapark felújításának első üteme valósult meg abból a támogatási összegből, mely 2014 decemberében érkezett Harkányba – emlékeztetett Baksai Endre Tamás az ünnepélyes [...]

Rövidhír: kedden nyit az új strandrész

Kedden nyit a harkányi fürdő téli strandja. A hajdan fedett medence helyén épült komplexum az eredeti ütemterv szerint készült el és nyitja meg kapuit naponta 10 és 20 óra között a közönség előtt.      

Sokan vártak már arra, amit a drávások kovid alatt megcsináltak

Hivatalosan is átadták csütörtök délután a Dráva Hotel kempingjében megnyílt új bárkomplexumot. A volt ifjúsági szállások épületének új berendezése azonban jóval többre sikerült, mint holmi helykihasználás, ugyanis egy olyan bár kerekedett, mely méltán lehet közösségek és társaságok központi helye.

Dr. Őri László: szinte minden negyedik forint Harkányba érkezett

Pont került Harkányban a Zsigmondy sétány megújulását eredményező pályázat végére. A szerda délelőtti projektzáró alkalmával Baksai Tamás az elmúlt évekre tekintett vissza, míg dr. Őri László a konzekvenciákat vonta le. A jelképes eseménynek a művelődési ház adott otthont.

Gyorshír: elstartolt a Harkány Sprint

Szombaton eldördült a startpisztoly és kezdetét vette a Harkány Sprint Nemzetközi Úszóverseny.

Bowlingpályákkal újított a Dráva

Négysávos bowlingpályát nyitott a Dráva Hotel a kemping volt ifjúsági szállásának épületében. Az újdonságok közt emellett biliárd, csocsó, léghoki, darts és Terminátor szimulátor is bevetésre várnak.

A lángoló emelet és a füsttel teli ház sem jelent akadályt

Három autóval vonultak a tűzoltók a harkányi művelődési házhoz csütörtök délelőtt.