Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Turnéra indul a legenda, a környéken kétszer még biztos láthatja

Megtelt a Zsigmondy sétány szabadtéri színpada előtti tér szombaton, amikor a Made In B valamint a Vivat Bacchus koncertje után debütált a harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendája.

Néhány perc alatt bejutni a fürdőbe? Tuti kibúvót talált a sorbanállás alól…

A nyári kánikula tömegeket vonz a harkányi strandra. Hiába üzemelnek gőzerővel a pénztárak, a fürdő bejárata előtt a régi időket idéző sorok álltak szombat délelőtt.

Nyári üzemmódra kapcsolt a harkányi fürdő

Valamennyi medence és a csúszda is üzembe állt szerdától a harkányi fürdőben. A pénztárak fél tízkor, a fürdő minden nap tíz órakor nyit, ráadásul hétvégén kicsit tovább lehet strandolni.

Már igénybe vehetik a védekezésben résztvevő egészégügyi dolgozók a harkányi kedvezményt

Év végéig vásárolhatnak kedvezményes napijegyet a harkányi fürdőbe a koronavírus elleni védekezésben részt vevő egészségügyi dolgozók.

Nem okozott kárt a fürdőben kidőlt fa

Míg a korábbi évtizedekben rendre előfordultak komoly balesetek és károk, az utóbbi években folyamatosan zajlik Harkány fáinak felülvizsgálata.

Ismét megrendezték a Jézus Szíve Búcsút Harkányban

Hétvégén tartották Harkányban a Jézus Szíve Búcsút. Az eseménynek a római katolikus templom valamint a mellette felállított sátor adott otthont.

Gyűlik az olaj egy tisztább környezetért

Harkány önkormányzata is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melyet a Biotrans Kft. indított útjára az ország számos pontján, és amivel a használt sütőolajat gyűjtik szervezett körülmények között össze.

Százezer virág került ki a fóliák alól, ezernyit már el is loptak

Közel hatvanezer virág díszíti idén is a fürdőt és Harkány utcáit – jelezte Marosi-Melles András. A kiültetett szépségek arzenálja száz fajtából áll többnyire olyan összetételben, amit a harkányiak megszoktak, megszerettek az elmúlt években.

Cserélik az oszlopot, nagy áramszünet lesz a víkendtelepen

Június 9-én villanyoszlopot cserélnek a víkendtelep mellett. A munkálatok miatt áramszünetre kell számítani a két üdülőtelep nagyrészén.

Harkányi nyár – itt vannak a főbb időpontok, és a szüreti fesztivál néhány nagy fellépője!

Számos rendezvény, bemutató, koncertek és kiegészítő programok lesznek idén nyáron Harkányban. A szabadtéri színpad rendezvényei és az éjszakai fürdők időpontjaira már pecsét került, hamarosan a részletes programok is napvilágot látnak.

Júniusban mutatják be a színpadra vitt legendát – előzetes!

Nem akármilyen ősbemutatóra készül Harkány: a harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendáját egy modern, zenés darabba formálva a Zsigmondy sétány programsorozatának első alkalmával mutatják be.

Ezeket a filmek már biztos, hogy vetítik nyáron – plusz egy dátum

Kitűzték a szabadtéri mozik vetítéseinek időpontjait. A csütörtökönként forgó filmek között látható lesz a Vissza a jövőbe, a Gladiátor, A szív bajnokai, Good Will Hunting, Holt költők társasága, A szomszéd nője mindig zöldebb, valamint a Star Wars következő epizódja mellett a kisebbeknek szóló Lecsó is.

Baleset történt a harkányi piac mellett – friss: részletek

Péntek délben baleset történt a harkányi piac mellett. Egy idős hölgy a Suzukijával két autóval is ütközött, majd egy táblát is letarolva félig az árokba csúszva állt meg.

Turisztikai Ügynökség: Harkány is a csehek legkedveltebb úticéljai között van

A csehek tavaly 250 ezer vendégéjszakát töltöttek Magyarországon, ennek alig csak ötödét Budapesten, a legkedveltebb úticélok között pedig Harkány is előkelő helyen áll – derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) összegzéséből.

Lezárult – nagyot ment a harkányi suli a Let’s Colour versenyen

Az országosan leadott 73 ezer szavazatból két kategóriában három-három iskola jutott abba a döntőbe, ahol már nem a szavazatszámok, hanem a zsűri döntötte el, melyik legyen a két nyertes. Harkány 3851 ajánlással jutott tovább.