Kezdőlap » Összes cikk » Helyi

Ötcsillagos minősítést kapott Harkány

Átvehette az ötcsillagos Nemzeti Tanúsító Védjegyet a harkányi fürdő a gyógyfürdő és a strand kategóriában a Magyar Fürdőszövetség Zalakaroson tartott közgyűlésén.

Kislánya gyógykezelésére nyert milliókat a harkányi anyuka

Másfélmillió forintot szeretett volna nyerni kislánya gyógykezelésére a harkányi anyuka Majka műsorában. A TV2 csütörtöki adásában Herendi Orsolya öccsével, Misivel nyomta a gombot, végül hat és fél millióval távoztak.

Madarak lepték el a sportcsarnokot

Több mint ezer madár költözött csütörtökön sportcsarnokba. A mintegy száz kiállító galambjait, baromfijait és díszmadarait vasárnapig lehet megtekinteni.

Kezdetét vette a Szabadegyetem

Szerda délután dr. Szűcs Ferenc egyetemi tanár előadásával vette kezdetét az idei, tizenötödik Harkányi Szabadegyetem előadássorozata.

Elhunyt Kiss József

Elhunyt Kiss József. Harkány krónikaírója, a pedagógus, a Kitaibel Pál Általános Iskola egykori igazgatója 88 éves volt.

Legyőzte a szomszédvár csapatát Harkány

Vasárnap játszották a megyei labdarúgó bajnokság tizenkettedik fordulóját, mely alkalmával Harkány csapata Siklósra látogatott.

Szelektív gyűjtésből egy kisebb szeméttelep – jobb lenne, ha nem is lenne?

Kommunális szeméttel tömik tele a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, amit így nem ürít ki a Dél-Kom. A Városgazdálkodás alig győzi a plusz feladatot, a szeméthalom tehát sokszor hetekig marad.

Járdák felújítására nyert pályázatot az önkormányzat

Utak és járdák felújítására nyert pályázatot az önkormányzat a Modern falvak program keretében. A közel ötmillió forintos támogatást a terehegyi városrészben kamatoztatnák majd.

Nézzen szét a nyitás előtti, megújult Sparban!

Csütörtök reggel nyitja meg ismét kapuit a Kossuth Lajos utcai Spar, mely megújult belsővel, feltöltött, pedánsan elrendezett polcokkal várja a vásárlókat. A nyitás előtti órákban jártunk bent.

Hazai győzelem született Bóly ellen

Hozták a kötelezőt a harkányi focisták, amikor vasárnap 3:1-es győzelmet arattak a megyei első osztály második legsikertelenebb csapata, Bóly ellen.

Idén még egyszer elviszik a lomot és a zöldet

November első felében lomtalanítás mellett a zöldhulladékot is elszállítják még egyszer. A kirakott szemétnek szabályai is vannak, különben nem viszik el.

Bitumenemulzióval bevont zúzalék és a forgalom által aszfaltosított kátyú az utak titka

Néhány éve bevezetett, technológiailag viszonylag újdonságnak számító kátyúzási módszer ontotta magából a kavicsot Harkány útjain. A rendszer elviekben jó, a gyakorlatban a következő hónapok során vizsgázik.

Újabb nyertes pályázat – wifivel lesz ingyennet a sétányon

A Zsigmondy sétányt fednék le vezeték nélküli internettel egy nyertes pályázatnak köszönhetően. A közösségi tereket célzó projekttel 15 ezer euró, azaz mintegy ötmillió forint támogatást nyert az önkormányzat a hálózat kiépítésére.

Sok autós szerint zavaróak az új kerékpársávok

Sokak szerint zavaró és nem egyértelmű helyzetet teremt az Ady Endre és József Attila utcában felezővonal helyett felfestett kerékpársáv. Van, aki azt sem tudja, eszik-e vagy isszák. Szakértő válaszol.

Kavicsban úsznak Harkány útjai

Az őszi útjavítás során apró kavicsokat szórnak az út repedéseibe, melynek köszönhetően A Kossuth Lajos utcán és a Siklósi úton is sebességkorlátozás lépett érvénybe.