Folytatódik a drogprevenciós előadássorozat

Baranya - szerző: HH

Újabb állomásához ért a Tudatmódosító szertelenség elnevezésű drogprevenciós előadássorozat Siklóson. Ezúttal a függőséget követő rehabilitáció áll a szakembereket felvonultató rendezvénysorozat középpontjában.

 

 

A Siklósi Rendőrkapitányság által Tudatmódosító Szertelenség címmel még 2014-ben elindított fórumsorozat következő állomásának meghívott előadója dr. Tímár Csaba, a drogbetegek rehabilitációjával foglalkozó Leo Amici 2002 Addiktológiai Alapítvány elnöke lesz.

 

Az előadássorozat szervezői törekedtek arra, hogy az érdeklődők számára komplex képet nyújtsanak a kábítószerek és az új pszichoaktív szerek kérdéskörben. A programsorozat korábbi előadói, Dr. Szemelyácz János addiktológus – pszichotherapeuta főorvos, a Baranya Megyei Drogambulancia vezetője, Dr. Angyal Miklós igazságügyi orvosszakértő, az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szakértő és Kutató Intézet munkatársa, valamint Dr. Mogyorósi Gábor ügyvéd, büntető jogász voltak, akik mindannyian saját szakterületüket érintően világítottak rá az összefüggésekre.

 

A továbbra is térítésmentesen látogatható fórumra március 27-én, pénteken 16 óra 30 perckor a Siklósi Térségi Könyvtár és Ismeretközpont előadótermében kerül sor. A programra minden érdeklődőt szeretettel várnak.