Itt vannak a XXII. Fürdőfesztivál programjai

Helyi - szerző: HH

Véglegesek a XXII, Harkányi Fürdőfesztivál programjai. A háromnapos rendezvény fő fellépői között üdvözölhetjük a Queen gitárosa mellett Kasza Tibit és Janicsák Vecát is, de nem maradhat el a vizespólós mellszépségverseny sem, de lesz terrárium bemutató is.

 

 

A július 24. és 26. közötti programok állandó rendezvényei mellett olyan fellépők sorakoznak, mint pénteken Kasza Tibi és Jancsák Veca, akik koncertjét követően Figi diszkója és a vizes világbajnokság lepkéből nézhető kivetítős közvetítése közül választhatunk.

 

A szombati koncerteket a Csak Apa Kedvéért fellépése nyitja. A harkányiakat a JJ-Midnight Queen Celebrating koncertje követi, ami után választékként retro diszkó szerepel a vizes VB szombati eseménye mellett. Szombaton kerül megrendezésre a régió legnépszerűbb vizes dolga, a vizespólós mellszépségverseny is.

 

Az elmaradó német nagydíj miatt e vasárnap rendezik meg Magyarország – és így Európa – egyik legnagyobb sporteseményét, a Formula-1 Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. Harkányban ekkor Farkas-Jenser Balázst, majd a Halott Pénzt választhatjuk, este pedig Cintula retro diszkója mellett a másik alternatíva az újfent medencéből nézhető vizes VB.

 

Az állandó programok között olyanokat találunk, mint az elmaradhatatlan kangoo, zumba, spinning, TRX, egészségügyi szűrések és tanácsadások, frissítő masszázsok bemutatói, játszóházak, kreatív foglalkozások, vízi játékok és tornák, a gyermekeknek Ribizli bohóc műsorai, zsírgyilkos beach fitness, shake aerobic, terrárium bemutató, aqua fitness, videó diszkók, operett előadás vagy a szauna ceremónia. Fellép a Harka néptánccsoport, csobbanunk Európával, és játszunk óriásiban is. Megtudjuk azt is, hogy mi az a Brass&Roll.