Nulladik napon a humor viszi a pálmát

Helyi - szerző: HH

Pénteken veszi kezdetét a huszonkettedik alkalommal megrendezett Harkányi Fürdőfesztivál, de a megnyitó előtti napon is szükség lesz egy színpadra: a Lepke medence mellett ugyanis neves humoristák lépnek fel. A fesztivál hétvégéjén pedig rengeteg program mellett a 7D mozi kamionja és a Coca Cola Strandparty is a fürdőbe költözik.

 

 

A fesztivál nulladik napján – csütörtökön – a jókedvvé a főszerep. 15 órától ugyanis Kuli Bálint mellett Kővári Máté a Csillag születikből és Fülöp Viktor a Comedi Centralról szórakoztatja a közönséget, de itt lesz a rádiókabaré két sztárja, Hajdú Geri valamint a Morning Showból, a Frizbiből és a Muzsika TV-ből ismert Polgár Peti is.

 

A megnyitó pénteki napján a Spinning és TRX bemutató valamint edzések mellett egészségügyi szűrések és tanácsadás, frissítő masszázs bemutatók, játszóház és kreatív foglalkozás, óriás társasjáték, vízi játékok, vízi torna, Ribizli bohóc, Beach Fittness, Natur Aqua – Shake Aerobik, terráriumi bemutató, Zumba, Aqua Fittness, a Harka Néptáncegyüttes hagyományőrző műsora és szauna ceremónia, valamint a három napra kitelepülő 7D mozi ad állandó elfoglaltságot kicsiknek, nagyoknak, családoknak, gyógyulni vagy bulizni vágyóknak. A pénteki koncerteket Kasza Tibi nyitja, akit Janicsák Veca követ, majd a Unique után Pál Dénes veszi birtokba a deszkákat, az estét Dj Figi retro diszkója zárja.

 

Szombaton kicsit nagyobb lesz a nyüzsgés: indul a Csobbanj Európával nemzetközi őrület, az előző napi állandó programok kangoo bemutatóval és edzéssel valamint az elmaradhatatlan Vizes pólós mell és pocak szépségversennyel bővül ki. Szombaton költözik a fürdőbe a Coca Cola strandpartyja is, kalandparkot, kreatív sarkot, Varró Gyulás aerobikot, és Tequila kupát hozva. A zenéről Dj Zombi gondoskodik. A második nap koncertjei között a Brass & Roll együttest majd a helyi erőt, a Csak Apa Kedvéért formációját láthatjuk, akiket JJ-Midnight – Queen Celebrating koncertje követ. Az estét egy jól ismert hang, Cintula zárja retró diszkóval.

 

Kevesebb program vasárnap sem lesz, sőt, este Farkas-Jenser Balázs és a Halott Pénz koncertjével zárjuk a négynapos kavalkádot.

 

Hogy milyen időnk lesz a több, mint száz programot tömörítő hétvégén? A szokásos: hűsítő, de rövid ideig tartó, futó záporok és zivatarok kis szerencsével kialakulhatnak ugyan, de a kánikula tovább fokozódik: 37-39 fok várható a következő napokban.