Rogán: az európai véleményklímában Orbán Viktor üdítő hang

Baranya - szerző: HH/MTI

A szocializmus alatt a kapitalista volt a szitokszó, Rogán a mostani rendszerben a liberális jelentését lopta el, miközben hatalmasat nyalt Orbán Viktornak, az egyetlen igaz és bölcs vezérnek, a nép üdítő hangjának. Persze csak az lehet rá mérges, aki európai liberálisnak vallja magát, mindenki más automatikusan megértő.

 

 

Rogán Antal szerint a következő héten kezdeményezni akarják Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az EU-ból. A kormányfő politikai kabinetfőnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának úgy nyilatkozott, hogy e javaslat mögött az áll, a bevándorláspárti liberálisok nem értenek egyet azzal, hogy Magyarország úgy döntött, meg kell védeni Európa és Magyarország határait.

 

A politikus – aki eddig a Fidesz parlamenti frakcióvezetője volt – közölte: fel fognak lépni a liberálisok elfogadhatatlan kezdeményezése ellene. Az európaiak többsége érzi a bevándorlás veszélyeit, látja az együttélési nehézségeket, az Európai Unió azonban nem tud mit kezdeni a bevándorlókkal, a bevándorláspárti európai bevándorláspolitika megbukott.

 

A sokszor káosznak tűnő európai véleményklímában üdítő hang Orbán Viktor higgadt, nyugodt véleménye, amely szerint először az európai határokat kell megvédeni, mert onnantól kezdve a kontinens ura a helyzetnek, maga döntheti el, hogy kit enged be és kit nem – mondta.

 

Az jó, hogy sokan hallják Magyarország véleményét – folytatta a kabinetfőnök -, másik oldalról viszont ez veszélyekkel is együtt jár: az európai liberálisok frakciója a következő héten kezdeményezni akarja Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az unióból.