Koncertek, egész napos programok és rengeteg meglepetés a fürdő gyereknapján

Helyi - szerző: HH

A legkisebbek számára kedvez május utolsó vasárnapján a harkányi fürdő. Az izgalmas, egész napos programok sorában sportversenyek, sztárfellépők és óriásbuborékok is várják a gyerekeket, de a pécsi állatkert kisállatai is beköltöznek a megújult strand egy sarkába.

 

 

A csúszda természetesen egész nap ingyenes, ráadásul a kicsik – 14 év alatt – egy ötszázasért léphetnek be a strandra. A gyereknapi programok 10 órakor kezdődnek, az egész napot átszövő kézműves foglalkozás és a szintén ingyen használható ugrálók délután négyig állnak rendelkezésre. A PécsZoo kisállatsarkot is hoz, mely 14 óráig várja a kíváncsi szemeket és kezeket.

 

Tíz órától Ribizli bohóc szórakoztat, majd 10:30-tól sorverseny veszi kezdetét. 11 órakor Dúdoldába mehetnek a gyerekek. A 11:40-kor kezdődő zumba bemutató a kicsit nagyobbaknak szól.

 

A délután a déltől háromig tartó óriásbuborék show mellett 13:30-tól sorversenyt, 14:30-kor úszóversenyt, majd 15 órától csúszdaversenyt tartogat, míg a lelkesebbek 14 órakor az aquazumbát próbálhatják ki.

 

Azt, aki továbbra sem szeretne vizes lenni, 15:30-kor a Kerek Perec Társulat interakítv bábműsora majd 16:30-kor a Kapronczai tánccsoport bemutatója várja, 17 órától pedig a Szotyola gyerekzenekar koncertjére is beülhet. Szintén 17 órakor kezdődik a foci és röplabdaverseny.

 

A napi programokat a 18 órakor kezdődő Jetlag koncert zárja.