Tiffán Zsolt: a mór megtette kötelességét…

Baranya - szerző: HH

Lejárt Tiffán Zsolt, mint az Ős-Dráva Programért felelős miniszteri biztos kinevezése. Június közepe óta az Ős-Dráva Programnak nincs kinevezett miniszteri biztosa.

 

Ahogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és Tiffán Zsolt is jelezte, a kapcsolódó kormánydöntések ettől függetlenül változatlanul érvényben vannak.

 

Nekem az előkészítés és az összehangolás volt a feladatom – fogalmazott Tiffán Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője. Mint lapunknak az Ős-Dráva Programmal kapcsolatban elmondta, minden egyes projekt a helyén van, innentől már nem kell összehangolni a részfeladatokat. A kormányzat és a projektgazda – legyen az a nemzeti park, a vízügy vagy a települések önkormányzatai és helyi vállalkozások – saját maguk vezetik a beruházásaikat, mint a napokban induló, 14 milliárdos vízgazdálkodási program esetében is.

 

Természetesen, ahogy eddig is, az ellenzéki sajtóorgánumok illetve blogok a saját szájízük botrányszagú stílusában kommentálták az eseményeket – jegyzi meg a képviselő. Úgy nyilatkozott, nem kíván ezekkel a pamfletekkel foglalkozni, számára a lényeg hogy az Ormánság fejlesztése a maga biztos medrében zajlik.