Félmillió fejpénz és tanúvédelem jár a nyomravezetőnek

Baranya - szerző: HH

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik szeptember 28-án este álarcban bementek egy lothárdi házba, ahol készpénzt követeltek az ott lakó házaspártól. Miután megkapták, elmenekültek a helyszínről.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére szükséges intézkedéseket is megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – ígérik.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/72/504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06/80/555-111 Telefontanú zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben a Pécsi Rendőrkapitányságon.