A pályán és a bogrács mellett is megmérettetnek a családok

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

A vetélkedők és ügyességi versenyek mellett a szakácstudományban is összemérhetik tudásukat a családok szombaton, az ötödjére megrendezett sportnapon. Az egész napos programnak mint minden évben, idén is a városi sportcsarnok ad otthont.

 

 

A családi megmozdulás 10 órakor bemelegítéssel veszi kezdetét, amit Baksai Tamás, Harkány polgármesterének megnyitója követ. Ekkor lobbannak fel a lángok bográcsaink alatt is, amikben egészen 13 óráig készülnek a megmérettetésben részt vevő finomságok.

 

A pályán 10 órakor az U21 utánpótlás rájátszása kezdődik, fél tizenegykor az ügyességi sportversenyekhez sorakoznak fel a családok.

 

Aki fél tizenkettőkor a thai boksz bemutatón vesz részt, nem kell hogy lemaradjon a délben induló dekázóversenyről sem. Ebéd után 13 órakor amatőr asztalitenisz egyéni verseny veszi kezdett, majd 14 órakor gyerekfoci mérkőzések indulnak a műfüves pályán, amit 15:30-kor női kispályás mérkőzés követ.

 

16 órától a nagyoké a terem: Harkány-PEAC barátságos kézilabda mérkőzésen dől el, ki a jobb. Este fél hattól Harkány-Gyód öregfiúk focimeccs veszi kezdetét.

 

A szombati időjárás ugyan nem lesz kimondottan nyárias, de a hangulatos programoknak épp kedvez: a távozó ciklon felszakadozó felhőzete mellett 16-18 fokos csúcshőmérséklet várható.