Hat életet követeltek hétvégén az utak

Belföldi hírek - szerző: HH

Hétvégén legalább 144 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt, melyből 5 halálos kimenetelű volt összesen 6 személy életét követelve. További 40 súlyos, 99 pedig könnyű sérüléssel végződött.

 

Két ember életét vesztette péntek délután a 442-es úton, Rákóczifalva külterületén, amikor egy személyautó és egy nyerges vontató összeütközött.

 

Meghalt egy motoros Kunszentmártonnál szombaton délelőtt, amikor letért a kavicsos útpadkára, majd járművével a szalagkorlátnak csapódott.

 

Az út melletti betonozott vízelvezető árokba hajtott és meghalt egy 55 éves kerékpáros szombat kora délután Budapesten. A férfi nem viselt sisakot.

 

Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsány közelében szombaton, ahol egy szirénázó mentő és egy személygépkocsi ütközött össze. Az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzést használt, amikor egy személyautó neki ütközött. A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek.

 

Halálos közlekedési baleset történt Nyársapátnál vasárnapra virradóan. Egy személyautó lesodródott az útról és fának ütközött, utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.