Ilyen nincs – megint kirabolták a pécsi takarékot – friss: ezt a férfit keresik

Baranya - szerző: HH

Még a sánta vagy nem sánta rablót sem fogták el, de már megint kirabolták ugyanazt a pécsi takarékot. A rendőrök nem sokkal 16 óra előtt zárták le a pécsi, Komlói úti fiók környékét.

 

A takarék környékén kutyás rendőrök szaladgálnak, az utakon Komló és Siklós felé is megállítottak minden autót, de megint eredménytelenül.

 

A takarékot legutóbb tavaly novemberben rabolta ki egy ismeretlen, először sántának titulált idős férfi, aki az interakciók szerint inkább szimpátiát váltott ki a lakosságból, mint felháborodást, és akit azóta sem találnak. A 60 vagy afeletti rabló akkor három millióval pattant meg, a mostani zsákmányról még nincs hír.

 

A megyei rendőrség még semmit sem közölt, csak a menetrend szerint érkező napi örömhírek sorában számolt be egy néhány héttel ezelőtti betörő megtalálásáról, akit mások zavartak meg.

 

Ha van fedélzeti kamerája által rögzített felvétel az említett időpontban a környékről, küldje el elérhetőségeink egyikén, akár névtelenül is.

 

16:12 | a rendőrség az esettel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy a betörő betartotta az egészségügyi előírásokat, miközben közölte, hogy fegyver van nála. Megkapta a pénzt, azóta is keresik.

 

16:41 | a rendőrség órákkal később egy festékfoltos, 35 év körüli férfiről adott ki leírást belső köröknek, akin fekete nadrág van.

 

18:42 | Ha felismeri az alábbi rablót, értesítse a rendőrséget.