Egy csecsemőt találtak Márfa mellett – friss: meghalt a kisbaba

Baranya - szerző: SzR

Márfa mellett rendőrök zárták le egy órára az utat csütörtökön 17 óra előtt. A mentőhelikopter mellett egy gyerekmentő is érkezett.

 

Kisgyerek az áldozat Márfa mellett

 

borítókép: mentősök látják el az újszülöttet Márfa mellett

 

 friss  – a horvát hatóságok értesítették a rendőrséget, hogy az egyik kórházban elláttak egy 31 éves horvát nőt, aki nemrég szült Márfa mellett. A nő ellen emberölés kísérlete miatt indított nyomozást a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.  A kisbabát félnapos keresés után válságos állapotban találták meg csütörtökön 16 óra körül, és az inkubátorral felszerelt mentő kórházba szállította, ahol szervezete feladta a küzdelmet. A rendőrség már emberölés miatt nyomoz.

 

 

 19:17  Információink szerint egy horvát nő szülte meg és hagyta hátra gyermekét, már késő délelőtt óta keresték őket. Helyiek dél után is láttak rendőrautót a helyszín mellett ácsorogni.

 

 18:01  Helyiek úgy tudják, hogy egy csecsemőt találtak 16 óra után.

 

 17:48  A gyerekmentő a helyszínen maradt, a mentőhelikopter a reptérre tért vissza.

 

Háromnegyed öt előtt mentőhelikopter szállt le Márfa határában. A helyszínen lévő rendőrök szívszorító dologról tettek jelentést. Hivatalos csatornák nem árulnak el részleteket, cikkünk hamarosan frissül.

 

 0-24h  Az esetről olvasónk értesített bennünket. Ha balesetet vagy valami érdekeset lát, írhat a Facebookon, elektronikus levelét az info@harkanyihirek.hu címen várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.