Még egy ilyen unalmas hétvégén is öten haltak meg

Belföldi hírek - szerző: HH

Bármennyire is gyér volt a forgalom az utakon, hétvégén így is legalább 97 sérüléssel járó baleset történt. Ezekből 26 súlyos, 66 pedig könnyebb sérüléssel végződött, míg öt halálos áldozatot is követelt.

 

Csütörtökön Tompánál történt halálos baleset. Borítóképen a másik jármű. Fotó: Donka Ferenc, MTI

 

Péntek hajnalban, 6 előtt egy autó elütött egy gyalogost Soroksáron. A balesetben a 68 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Halálra gázolt egy személyautó egy 71 éves nőt pénteken kora este Balkányban.

 

Salgótarjánban is gyalogost gázoltak halálra. A 40 éves férfi részegen elütött egy 25 éves nőt furgonjával, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A cserbenhagyót csak később találták meg, miután megpróbálta a helyette őrizetbe vett barátjára terelni a gyanút. Nem nyomozói bravúr, hanem egy térfigyelő kamera buktatta le a csalót.

 

Szombat délután Dunakeszi közelében az M2-es autópályán egy autó és egy kamion ütközött. A balesetben megsérült 40 éves nő kórházba szállítás után meghalt.

 

Vasárnap hajnalban gyalogost gázolt el egy autó Budapest józsefvárosi részében. Az 56 éves férfi a helyszínen meghalt a Blaha Lujza térnél történt balesetben.