Nem lesz létszámcsökkentés a fürdőben

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

Valótlan az a híresztelés, ami szerint 60 főre csökkenne a 120 fővel üzemelő fürdő dolgozói létszáma. Egyértelműen cáfolható, hogy létszámcsökkentésre kerülne sor a fürdő dolgozók körében – erősítette meg lapunk kérdésére Kerényi Erika fürdőigazgató korábban is tett nyilatkozatát.

 

A létszámleépítésről szóló – eleinte fürdőbeli, majd a városi életbe is átgyűrűző – pletykák hiteltelenségét az is alátámasztja, hogy az azt továbbító személyek közvetett módon értesültek csak állításukról, információjuk kompetens forrásaként megnevezni senkit sem tudtak. Az igazgató asszony korábbi kijelentése egyértelmű volt: minőségi munkát vár el a fürdő jelenleg is minimális létszámmal üzemelő személyzetétől, de a hatékonyság érdekében a belső átcsoportosítás szükségességét elképzelhetőnek tartja.

 

Kerényi Erika ma délelőtt az üzlethelyiségek bérlőinek tartott bemutatkozást, ahol elmondta, fontosnak tartja a jó partnerséget. A fürdő működésének és a hasznos együttműködésnek egyaránt elemi része a bérleti díjak rendes fizetése és a rendezvények alkalmával való együttműködés.

 

Szabó Anett, a fürdő marketing ügyeiért felelős munkatársa korábbi kérdésünkre reagálva tájékoztatott: az elmúlt évek hagyományainak megfelelően megrendezésre kerül a Vizespólós és Pocak Szépségverseny, ugyan még tervezés alatt áll a program beosztása, de előreláthatóan ennek ideje a XXI. Harkányi Fürdőfesztivál július 12-i napján lesz.