Nevet vált a Telenor, az átállás idején egy csomó szolgáltatás nem lesz elérhető

Belföldi hírek - szerző: HH

Márciustól búcsúzni kell a Telenor márkanévtől, a továbbiakban Yettel néven fut majd a szolgáltatás Magyarországon. A névváltoztatás egy hosszabb technikai szünettel is jár majd.

 

Február 28-án 20 óra és március elsején 06 óra között megannyi szolgáltatás nem lesz elérhető. Míg telefonálni, sms-ezni, mms-ezni és mobilnetezni is lehet majd, zavartalanul működik a mobilparkolás, az autópálya-matrica vásárlás és a mobillottó funkciója is, az olyan alapfunkcióktól, mint az egyenlegfeltöltés- és lekérdezés, számlabefizetés, adatjegy-vásárlás, SIM-kártya-csere, feltöltőkártyás adategyeztetés, új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződések módosítása, készülékvásárlás, tarifacsomag-váltás, expresszkártya-regisztráció szolgáltatások megrendelése, módosítása, lemondása, online vásárlás, ügyintézés, telenor.hu és my.telenor.hu valamint a MyTelenor alkalmazás, a NetShop és a Telenor Wallet app jegyek és bérlet funkciója nem lesz elérhető az átmeneti időszakban. Szintén hiányolni kell az éjszaka során az elektronikus számlák elérhetőségét.

 

A bolgár és szerb hálózat mellett Magyarországon is azért kényszerül névváltásra a Telenor, mert a PPF Csoport nem használja tovább a márkanevet. A névvel a dizájn is átalakul, a megszokott kék egy furcsa zöldes színre vált.