Elfogtak egy harkányi drogdílert – VIDEO

Helyi - szerző: SZTO

Harkányi kábítószer-kereskedőt fogtak el Siklóson – közölte a rendőrség. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei hétfő este 20 óra 15 perckor Siklóson fogták el a 49 éves férfit, amint épp Peugeot kisbuszával közlekedett.

 

 

A rendőrök a férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként. Lakását és autóját is átkutatták, így 49 gramm növényi származékot, 59 darab tablettát, valamint 23,5 gramm kábítószergyanús port foglaltak le.

 

Az üggyel kapcsolatban a rendőrök két kistapolcai férfit is előállítottak, akik a gyanú szerint a 49 éves harkányi férfitől vásároltak kábítószert. A két férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket, velük szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

A 49 éves gyanúsított rács mögött várja az ügy folytatását, vele szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt nyomoznak a Siklósi Rendőrkapitányságon.