Surján tudja, hol van Szarvas

Életmód - szerző: Kacsúr Tamás

Az ünnepek előtt szóvá tettem a képen látható terméket, megtévesztő volta miatt. Itt a válasz – írja dr. Surján László facebook-oldalán a CBA-ban vásárolt Szarvasi kacsapástétom pezsgővel kapcsán. A gond az volt, hogy reményeivel ellentétben nem a Magyarország közepén fekvő Szarvasról származó, igazi magyar terméket vásárolt, hanem – mint azt a címke is mutatja – egy cseh importból valót. A magyar szereplő, az orosházi Lúdland Kft. csak a forgalmazó. A nem kicsit megtévesztő terméket a CBA levette polcairól.

 

Dr. Surján László úr
az Európai parlament alelnöke részére
 

Tisztelt Alelnök Úr!
 

Nagy örömünkre szolgál, hogy a CBA üzletlánc vásárlói közt, tisztelhetjük Önt.
 

Köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket az általunk forgalmazott „Szarvasi kacsamájpástétom pezsgővel” fantázia nevű termék megtévesztő címkézésére, amely megtévesztő lehet a magyar vásárlók számára.
 

Elnézést kérünk a sajnálatos hibáért melynek folytán ilyen termék került a választékunkba. A mai nappal elektronikus levélben értesítettük a CBA hálózat üzletei a fenti termék bevonásáról, illetve tájékoztattuk szállító partnerünket, hogy az adott terméket kilistáztuk a CBA választékából. Az esetből tanulva, beszerzőink és bolti dolgozóink számára kötelezővé tesszük, hogy új termék be listázásakor és az áruátvételekor körültekintőbben járjanak el. Szerződött partnereink teljes áru választékát átfésüljük, és felhívjuk figyelmüket a termékek megfelelő címkézésére, amelynek elmaradása esetén a termék ki listázásra kerül. Sajnos a CBA hálózatnak a vevők szemében okozott presztízs veszteség csak gondos munkával állítható helyre.
 

Reméljük gyors intézkedéseink megfelelő hatásuk lesznek, vásárlóink megelégedettségét, bizalmát a magyar árukhoz és a CBA üzletlánchoz tovább erősítik. Köszönjünk vásárlói lojalitását, továbbra is nagy szeretettel látjuk Önt a CBA és a CBA príma valamennyi egységében.
 

Szíves megtekintésére ajánljuk egyik legszebb egységünket az augusztus közepén nyílt Corso Gourmet üzletünket ( Cím 1056 Budapest Váci u 54)

 

Üdvözlettel:
 

Burger Ottó
Kereskedelmi Igazgató