Új szállásadója van a szállodás csalónak, aki Harkányban is megfordult

Helyi - szerző: HH

Összesen 21 csalás miatt kell felelnie annak a férfinak, aki fizetés nélkül távozott egyebek mellett Harkányi szállodákból is. A 48 éves csalót hajdúszoboszlói nyomozók vették őrizetbe. 

 

Mint a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közölte lapunkkal, a csaló Harkányban is megszállt, igaz, kalandjai során csak egy ízben keresett fel egy helyi szállodát.

 

A rendőrség ügyeletére február 17-én tett bejelentést egy hajdúszoboszlói szálloda portása, hogy egyik vendégük fizetés nélkül távozott. A nyomozók ezt követően adták ki az elfogatóparancsot a szolnoki férfi ellen. A csaló áprilisában visszatért Hajdúszoboszlóra, és egy másik hotelben próbált szerencsét. Ekkor azonban bukott a mutatvány, és a rendőrségen végezte a vendég. Kihallgatása után ekkor még szabadon engedték, de amit ezt követően derítettek ki az ügyben már sok volt.

 

A nyomozás során összesen 21 olyan ügyet találtak, amivel a szolnoki csaló volt összefüggésbe hozható, ezért fél évvel később ismét megkeresték – november 18-i kihallgatása után már egy egészen más ingyenes szállást kapott letartóztatása jóvoltából, aminek a vendégkönyvét a bíróság vezeti.