A feldühödött tudós reakciója az oltás elleni kampányra

Életmód - szerző: KT

A legrosszabb fajta ember vagy, aki csak létezik. Lehetsz vegán, és nyafoghatsz az embereknek anélkül, hogy bárkinek ártanál vele. De ha a védőoltások ellen buzdítasz, akkor a közegészséget veszélyezteted.

 

Ha TE vegyítenél higanyt, alumínium-foszfátot, alumínium-szulfátot és formaldehidet vírusokkal, és fecskendeznéd be valakinek, akkor megölnéd vele, mert nincs semmilyen gyógyszerészeti tapasztalatod.

 

Ha mindezt egy labor munkatársai csinálják, akkor ők tudják, hogy ezek az anyagok hogyan viselkednek, orvosilag alátámasztott és szakértők által ellenőrzött bizonyítékok állnak a rendelkezésükre, valamint szigorú útmutatásokat követnek, hogy biztonságos és hatékony terméket hozzanak létre. Hogy ez miért legális? Mert ők tudják, mit miért csinálnak, és azt is, hogy hogyan kell helyesen írni az alumíniumot és az ammóniumot.

 

Miért nem TE tájékozódsz inkább, ahelyett, hogy ragaszkodnál ahhoz az állításhoz, hogy minden tudós gonosz, és meg akarnak mérgezni téged és a természetes, vegán életmódodat? Egy kibaszott IMMUNOLÓGUSKÉNT mondom, hogy közvetlenül felelős vagy azért, hogy ugrásszerűen megemelkedtek a tuberkulózis és a kanyaró okozta halálesetek, és hogy a himlő kiújulásának a veszélye fenyeget.

 

Vegyük át részletesen, hátha okosodsz egy kicsit:

 

  • A higany a tiomerzál vegyület egyik eleme, amely sok védőoltásnak volt összetevője. Néhány többváltozós korrelációt leszámítva, egyesek bármiféle kézzelfogható bizonyíték NÉLKÜL állítják, hogy a tiomerzál autizmust okozna. Ezt igen alaposan kutatták, és semmilyen okozati viszonyt nem találtak.
  • Az alumínium-foszfát egy alumíniumsó, amelyet ún. adjuvánsként használnak a védőoltásokban. Az adjuváns egy olyan vegyület, amely elősegíti, felerősíti az immunválaszt, hogy a legyengített vírus jobban stimulálja az immunrendszert, hogy az felismerje a vírus antigénjeit, és immunitás alakuljon ki. Szükséges összetevője az oltásnak, ha azt akarjuk, hogy jól működjön.
  • Az ammónium-szulfátot a védőoltás szintetizálásakor a fehérjék tisztítására használják. A kenyérben és a lisztben is megtalálható, szóval ha el akarod kerülni, akkor jobb, ha megbarátkozol a rizzsel.
  • A formaldehidet az oltások tisztítására és a szennyezettség megelőzésére használják. A nagy részét eltávolítják az oltásból még a csomagolás előtt, bár egy kevés marad benne.
Személyes és tudományosan megalapozott véleményem, hogy a betegségek elleni háború százszor fontosabb, mint az anyukák vezette háború az oltások ellen. Szeretnéd, hogy a gyermeked lassú, fájdalmas, gyötrelmes halált haljon? Ha nem, akkor a Yahoo Answersről szedett „tényeiddel” együtt kussolj el, és oltasd be a gyereked!

 

Lekezelőnek fogok tűnni, de ha nem volt részed intézményes oktatásban legalább biológiából, akkor semmilyen alapod nincs ahhoz hozzászólni, hogy hogyan kellene a védőoltásokat előállítani. Fogalmad sincs sem a valódi funkciójukról, sem a hatásmechanizmusukról, a tudásod mindössze annyi, hogy halványan rémlik neked, hogy a higanytól régen megőrültek az emberek, a formaldehidet balzsamozásra használják, és hogy az ammónium-szulfátnak és az alumínium-foszfátnak ijesztő neve van.

 

Oltasd be a gyerekeidet, ha azt akarod, hogy életben maradjanak! Ennyi. Ha nem teszed meg, akkor egyértelműen nem szereted a gyerekeidet, és azt akarod, hogy teljesen megelőzhető betegségekbe belehaljanak.