Mindig van, ami fontosabb szeretne lenni

Életmód - szerző: HH

Kedves fesztiválozók. Rengetegen kérdeztétek már délelőtt is, hogy a tegnapi koncertes képek mikor kerülnek fel. Mi tényleg nagyon meg szerettük volna mutatni, mennyi- de mennyien voltatok kedvencetek koncertjén. Tényleg. Együtt is volt minden: a zenekar, a szervezők és a producer együttműködése, a biztonsági őrök főnökéé is.

 

 

De! Volt egy biztonsági őr, egy apró bökkenő, ott, bal szélen, aki úgy gondolta, erre nincs szükségetek és néhány perc múlva, amint alkalma nyílt rá, a teljes sajtót kiutasította a fotós árokból. Helyi orgánumok, megyei és országos lapok, képszolgálatok, a Távirati Iroda. Nem magyarázta, nem értjük, nem vitázunk, minden bizonnyal megvolt rá az oka, mindemellett tényleg remekül végezte a dolgát, igazán türelemmel. Mi viszont máshonnan nem tudunk dolgozni.

 

A lényeg, ha esetleg több képet vártatok kedvenceitekről, sajnos csalódnotok kell, de tényleg nem rajtunk múlt, mint ahogy közel ezer alkalommal bizonyítottuk is az elmúlt évtizedben. Higyjétek el, nekünk is fáj. Sokan csak ezért utaztak le közülünk. A problémára megoldást keresünk, a történet így itt nyilván nem ér véget, mindenesetre sok mindent újra kell gondolni. Más lapokkal ellentétben mi nem vonultunk le, ide kattintva elérhetitek a tegnapi képgalériát!

 

No de fel a fejjel! Ettünk egy jót helyette, és idén is elmondjuk – ha tetszett, ha nem. Frissítsetek, hiszen hamarosan megtudjátok, mit és mennyiért eszik egy katlanlakó!