Elkészült az öltöző másik szárnya is

Helyi - szerző: HH

Átadták a sportöltöző építésének második ütemét. A hazai részleg belső terét érintő munkálatok tavasszal vették kezdetüket a TAO támogatásnak köszönhetően, az átadóra testvérvárosunk, Schrezheim harkányi találkozójának utolsó napján került sor.

 

 

Baksai Tamás a schrezheimi küldöttség felé fordulva Horváth József elnök, a sportegyesület történeti áttekintését egészítette ki, amikor megjegyezte: ugyan tavaly októbertől egy új korszak vette kezdetét a harkányi önkormányzat életében, de a legfontosabb a folyamatosság, ezért a testvérvárosi kapcsolatok ápolása mellett valamennyi, a városban működő sportegyesületet is a maximális anyagi lehetőségekkel fogja támogatni – fogalmazott Harkány polgármestere.

 

A második építési szakasz során egy társasági terem, öltöző és a hozzá kapcsolódó vizes blokk került kialakításra egy helyi vállalkozó által – mondta lapunknak Remmert Ferenc. Az alpolgármester hozzátette: a fejlesztések ezzel még nem értek véget, ugyanis a kétszárnyas épület tetőterében mintegy 150 négyzetméter áll rendelkezésre, ahol konditermet szeretnének kialakítani. Az épület előtti füves rész díszkőburkolatot kap, míg a büfé faháza egy modern faépületre cserélődik. Hozzátetet: hasonlóképp megújul és rendeltetésében is újra lesz gondolva a sportcsarnok fitneszterme is.

 

Testvérvárosunk, Schrezheim küldöttei a hétvégén több barátságos mérkőzést is vívtak a harkányi sportolókkal: a minden bizonnyal utazásban megfáradt vendégek a négykörös asztalitenisz-mérkőzésekben 10:8 arányú vereséget szenvedtek, míg a műfüves labdarúgó-tornán a hazaiak 6:2 arányban bizonyultak jobbnak.