Harkányban tartja közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség

Helyi - szerző: HH

A Thermal Hotel Harkány ad otthont a Magyar Fürdőszövetség közel kétszáz fő részvételével zajló közgyűlésének. A November 25-26. közötti esemény első napján a hat szakbizottság és a választmány ülésére került sor, míg a csütörtöki konferencián dr. Ruszinkó Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai helyettes államtitkára is előadást tart.

 

A Magyar Fürdőszövetség Választmányának ülése

 

A résztvevők szerdán a Humán erőforrás, Közgazdasági és jogi, Marketing, Minősítő, Műszaki valamint az Orvosi szakbizottsági ülések után a harkányi fürdőt járták be a rendezvény házigazdája és az intézmény igazgatója, Hegyi Ákos vezetésével.

 

A csütörtök délelőtti konferencián dr. Ruszinkó Ádám az egészségturizmus helyzetéről és jövőjéről tart előadást, majd átadják a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegy minősítését az azt kiérdemelt vállalatoknak. A rendezvényen egyebek mellett Vajda Ákos, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) munkatársa a fürdőstatisztikákról tart beszámolót valamint sor kerül az Év Fürdője szavazás eredményhirdetésére és az oklevelek átadására is.