Gyilkosság történt Túronyban

Baranya - szerző: KT

Gyilkosság történt Túronyban, a Kossuth Lajos utcában, ahol a helyiek beszámolója szerint megfojtottak egy idős férfit. A rendőrség ezt nem erősítette meg, a helyszínelés a késő éjszakai órákig húzódott és a teljes idejére lezárták az utcát.

 

 

A 80 éves német férfi holttestét otthonában találták meg 17 óra körül. A helyszíni- és halottszemle megállapítása szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta – derül ki a rendőrségi közleményből. A helyiek arról számoltak be, hogy az áldozatot megfojtották, a rendőrök sokukat kikérdezték.

 

A túronyiak úgy vélik, rablógyilkosság történt, a rendőrség a helyszíni információkat nem erősítette meg. Mint a környéken lakók mondják, az utcák biztonságosak ezért is lepi meg őket az eset, amire mostanában nem igen volt példa a Harkány előtti faluban.

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen – közölte a rendőrség. A tettes még szökésben van, a holttestet nem sokkal 23 óra előtt szállították el.