Megvan az osztály, nyáron dőlnek el a nevezések

Helyi - szerző: HH

Csütörtök este kibővített vezetőségi ülést tartott a harkányi labdarúgó szakosztály, ahol arról döntöttek, a következő szezont a megye első osztályában folytatják-e.

 

 

A nevezési határidő előtt hozott egyhangú döntés szerint városunk első csapata marad várhatóan 15 együttes részvételével zajló, ősszel induló megyei bajnokság legfelső csoportjában. Mint Horváth József szakosztályvezető a bajnokság lezártával elmondta, a társaságot újonnan igazolt tagokkal szeretnék erősíteni.

 

A nyáron dől el

 

A beremendi focicsapat épp most rebben szét, volt játékosaira Harkány is szemet vetett. Horváth József kérdésünkre elmondta, két fő igazolása mellett további terveik is vannak. Mint ismertette, az átigazolási időszak most kezdődött és a kedvezményes szakasz július végéig tart, a hozzájárulásos etap pedig augusztus végével zárul. Az igazolások végleges névsora tehát legkésőbb a nyár végével válik biztossá.

 

Mint a szakosztályvezető korábban ismertette, az ifjúsági osztályok fellépő játékosaiban is van potenciál, ám megkérdeztünk néhány ifi játékost, akik nevük mellőzését kérve elmondták, az motiválja őket, hogy a komolyabb csapatok szemet vethetnek rájuk és talán átigazolják őket. Okként a finanszírozás, a játékosok által elvárt ösztöndíjak rendszerét jelölték meg. Mint megtudtuk, a sikerdíjak különbsége a különböző városok csapatai közötti komoly feszültségeket is eredményez.