Tavaszi ráncfelvarrást kap a sportpálya

Helyi - szerző: HH

A pályát körbe ölelő térkövezett út, labdafogó hálók valamint új korlát kerül a tavaszi mérkőzések idejére a sportpálya köré. A mintegy nyolcmillió forintos beruházásnak köszönhetően a játékosok és a nézők is kulturáltabb környezetben élvezhetik a mérkőzéseket, edzéseket.

 

A pályától való távolság, az alkalmazott anyagok és minőségük is követik a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) speciális előírásait – mondta Marosi András. A Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója szintén az előírásokra mutatva jelezte, egy horganyzott anyagból készülő korlát is hamarosan elkészül a nagy futballpálya köré.

 

Hozzátette, mindezek mellett felújításra kerül illetve új helyre is felszerelnek labdafogó hálókat. A munkálatok az időjárás függvényében április közepére fejeződnek be.

 

A harkányi focisták a megyei első osztály tabellájának utolsó előtti helyén zárták a bajnokság félidejét, Boda elleni kötelező győzelem után a PEAC csapata felett meglepő, 0:2 eredménnyel diadalmaskodva. A bajnokság első tavaszi fordulóját február 24-én játsszák Pécsvárad ellen, hazai pályán március 4-én lépnek először fűre a Siklósiakat látva vendégül.