Újra kiírják a kivitelezőre vonatkozó pályázatot

Helyi - szerző: HH

A fedett medence illetve a hármas medencetér kivitelezésére vonatkozó nyílt pályázati felhívásra egyetlen cég, az Aquaprofit adott ajánlatot, viszont az abban foglat költség meghaladta azt az összeget, ami az önkormányzatnak erre rendelkezésére áll.

 

Mint dr. Markovics Boglárka jegyző elmondta, a valamivel több mint 1,3 milliárd forintos ajánlattal szemben az önkormányzatnak egymilliárd forint áll rendelkezésére a projekt megvalósításához. Az érvényes ajánlat ellenére ezért eredménytelennek nyilvánították a pályázatot és újra ki fogják írni azt.

 

Nem kell lemondani a téli fürdést is lehetővé tevő fedett medencéről és a megújuló a hármas medencetér élményeiről – szögezte le Baksai Tamás. Harkány polgármestere hozzátette, azonos elemekkel és tartalommal de esetleg más ütemezésben, egy fejlesztési program részeként fog megvalósulni a korábban már bemutatott fejlesztés.

 

Mint mondta, a célkitűzést tekintve a meglévő tervek és műszaki leírások az iránymutatóak, és immáron az árakról is pontosabb képet kaptak a fejlesztés eme szakában. A következő lépésben megvizsgálják új forrás bevonásának lehetőségét is, az új időrendiségről ezt követően lehet dönteni.