Tucatnyi sportág számára kezdődött el az edzőtáborok szezonja

Helyi - szerző: HH

Együttműködési megállapodást született a PVSK Ökölvívó Szakosztálya és a harkányi Mentőhajó Alapítvány között. A sportcentrumot üzemeltető társaság a napokban fogadta szezonnyitó edzőtáborában a sportolókat.

 

A 2014-ben életre keltett alapítvány – melynek elsődleges célja a fiatalok egészségmegőrzése és a sporthoz való kötődésük erősítése – társadalmi támogatója és ezentúl rendszeres vendéglátója az ökölvívóknak is, akiket vendégül látva nyitották meg a idei edzőtáborok szezonját. A volt Adria üdülőház komplexumát tavaly sporttáborrá alakító alapítvány az ökölvívók mellett számos sport kedvelőjét fogadja idén is, valamint tervezik rendszeres, a régió lakosai számára szervezett edzések lebonyolítását is.

 

Szintén az elképzelések között szerepel pályázati lehetőségek kihasználásával a centrum bővítése – erről Pataki Péter számolt be. Az alapítvány vezetője részletezte: a rendelkezésre álló számos eszköz, futó- és különböző sportpálya lehetőségeit is bővítenék, így idén a thaibox, TRX, crossfit, kézilabda, cselgáncs, foci és számos egyéb sportágon túl még szélesebb spektrumban fogadnának sportolókat.