Feloszlatta magát a harkányi képviselő-testület

Helyi - szerző: KT

A ma reggeli testületi ülésen a képviselők nem szavazták meg az iskola állami üzemeltetését, mivel ugyanannyiba kerül az állami üzemeltetés, mint amennyiért azt annak előtte az önkormányzat tette.   

 

A testület nem döntött Dr. Imri Sándor előterjesztéséről, miszerint Dr. Farkas Tibor legyen a fürdő vezérigazgatója, majd átnyújtásra került a bizalmatlansági indítvány. A polgármester nem mondott le, a testület sem, így a feloszlatásról 5-1 arányban döntöttek.

 


Bizalmatlansági indítvány

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Harkányi képviselő testület alulírott tagjai értékelvén a város elmúlt kétéves tevékenységét a maga részéről a következőket állapítja meg  

 

 

  1. Két évvel ezelőtt a választók több, mint 70 %-a a polgármester váltásra szavazott.
  2. Mára az is kiderült, hogy a közösség első embere, ideológiailag és politikailag is más irányba akarja vinni a várost, mint amire a választóik felhatalmazták.
  3. Két éves tevékenységével bizonytalanságot kelt gazdasági és pénzügyi körökben, valamint bizalmatlanságot a közösség életében.
  4. Ezek alapján a képviselőtestület – világnézeti és pártszimpátiára való tekintet nélkül – a továbbiakban nem tud és nem is akar Önnel együttműködni, ezért Öntől a bizalmat megvonván, azonnali lemondásra szólítja fel. Ellenkező esetben a képviselőtestület haladéktalanul feloszlatja magát.
  5. A képviselőtestület sajnálattal állapítja meg, hogy a város érdekében a választási programjában megjelölt célokat nem tudta megvalósítani, mert Ön sem szóban, sem írásban tett ígéreteit nem tartotta be.

 

Harkány, 2012-11-24

 

Barkó Béla

Döme Róbert

Horváth Tamás

Krutek Norbert

Markovics János

Dr. Vida Ernő