Megérkeztek Harkányba a Magyarország tortája és Magyarország cukormentes tortája verseny győztesei. A Huncut szilva herceget és a Nagyi kedvencét a Dráva Hotelben lehet péntektől megkóstolni.
Az egri vörösbor és a szilva ízének harmonikus párosítása jellemzi Karikó Orsolya, a nagykőrösi Vanília & Gelarto Kézműves Cukrászat cukrászának süteményét, a Huncut szilva herceget, melyet a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által a 16. alkalommal meghirdetett versenyen Magyarország tortájának választottak.
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által tizenegyedik alkalommal meghirdetett cukormentes torta verseny győztese, így a Magyarország cukormentes tortája cím birtokosa Gyuris László, a szegedi Virág Cukrászda és Kávéház cukrászmestere által készített Nagyi kedvence fantázianevű alkotás lett. A süteményben megjelenik a málnavelő, a fehércsokoládés pisztáciaropogós, a mascarpone mousse hibiszkuszvirággal és csipkebogyóvelővel, a piskóta pedig nem tartalmaz gabonalisztet.
A torták minőségének védelme érdekében csak az év végétől lesznek nyilvánosak a receptek, addig csak az ipartestület tagjai készíthetik. Harkányban a Dráva Hotelben lehet megkóstolni, ahol helyben fogyasztásra vagy elvitelre is kínálják a két torta szeleteit.
A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.