Törvénysértések, hamisított dokumentumok és félrevezetés – így telt az ellenzéki kampány

Baranya - szerző: HP

Eddig példátlan módon jelent meg a baloldali kampány Harkányban, mely eszköztára mindent befogad, hogy megszerezze a tízmilliárdos fejlesztéseket felmutató város és az adósságától megszabadított fürdő vezetését.

 

 

Míg a kormányoldal milliárdos pályázat beadását és műszaki háttér modernizálását, a harminc éves berendezések mellett ellehetetlenedő távfűtés visszaállítást hirdette ki egyetlen hét alatt, addig a baloldali, Imri-éra tisztségviselőit ismét pozícióba helyezni készülő tömörülés a hovatartozás kérdésében sem tudott dűlőre jutni.

 

Az elmúlt hetekben törvénysértésekben, letagadott hűségben és jogosulatlan jelképek használatában is több esetben elmarasztalták azt a háttérből irányított baloldali tömörülést, mely alapja a sértett vállalkozó által irányított bosszúoldal és csoport szelektív irányítása, az ott zajló gyűlöletkeltés, megtévesztő, névtelen bejegyzések felsorakoztatása, álprofilok tömegei.

 

Az ellenzéki tevékenység Harkányban odáig is fajult, hogy egy jelölt hamisított dokumentumot mutatott be, hogy alátámassza hazugságát – melyről szintén a Választási Bizottságnak kellett kimondania a törvénysértést.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.