Béres a harmadik helyről: ezt a kocsit kimaxoltuk, jövőre a dogobó legfelső fokáért szállunk harcba

Életmód - szerző: HH

Rally Nova Goricával véget ért a Skoda Favorittal versenyző Mang Huba-Béres Unicum Attila páros számára a Mitropa Historic Cup sorozat. A páros a verseny keretein belül 5 országban 7 futamon állt rajthoz.

 

 

Ismét remek eredménnyel tértek haza ralisaink, akik a Mitropa Historic Cup, illetve Nemzetközi Historic értékelésben is az abszolút 2. helyet szerezték meg. Rendkívül nehéz versenyen vannak túl, amit az időjárás is megnehezített: a három nap alatt volt vihar, szakadó eső, napsütés.

 

Hatalmas küzdelem volt megint a nagy autókkal, pénteki napot az harmadik helyen zárták, amit szombati tartottak, a vasárnapi szakaszgyőzelmük után viszont a második helyre léptek előre. Ezzel tartották meg az éves bajnokság 3. helyét, csupán egyetlen ponttal lemaradva a dobogó második fokáról.

 

Úgy gondolom, ebben az erős bajnokságban ez egy nagyszerű eredmény, ennél többet nem tudtunk kihozni a Favoritból – mondta Béres. A navigátor hozzátette, mivel ezt az autót kimaxolták, jövőre váltanak és egy jóval erősebb kocsival vágnak neki a Mitropa Historic Cup-nak, amivel a dobogó legfelső fokáért fognak harcba szállni.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.