Baksai: itt az ideje a szépítésnek

Helyi - szerző: KT

Az utolsó pillanatok egyikét éljük, amikor még szezon előtt nagyobb volumenű munkálatba lehet kezdeni – mutatott rá Baksai Tamás (Fidesz). Persze csak akkor, ha nem ősszel, a Szüreti Fesztivál utáni hetekben akarunk látványos felfordulást, építkezést, amikor már a helyhatósági választásokra kell összpontosítani -tette hozzá. 

 

 

Harkány adósságának átvállalása után a fejlesztések felé kell fordulni – erre Tiffán Zsolt utalt korábban. Harkány városának március 1-jétől az a feladata, hogy az adósság nyomasztó és ellehetetlenítő terhétől megszabadulva a fejlesztésekre koncentráljonmondta az országgyűlési képviselő, Harkány négymilliárdos adósságátvállalásának bejelentésekor.

 

Ha komoly fejlesztésnek csak ígéretében reménykedhetünk is, de a Kossuth utcai szervizutak vagy a fürdő bejáratának térkövezése mindenképpen egy régóta várt és többször megígért feladat – mondta egy hangját nem vállaló, apartmanját a fürdő utcájában kínáló hölgy, aki hozzátette: vendéglátósként csak olyan évet kíván magának, amilyen az elmúlt volt.

 

Gőzerővel folyik a munka a fürdő háza táján is, hogy a hosszú hétvégére kinyithasson a strand. Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb jelzése igen kedvezően az eddigi tavasz legmelegebb hétvégéjét jósolja, az ilyenkor megszokott zivatarok lehetőségével. A gombák tavaszi festése is jól halad, a bejárati rész a hétvégi nyitásra el is készülhet – mondja az egyik munkás.