Iskolai információk szeptember elsejével kapcsolatban

Életmód - szerző: KT

A közösségi oldalán adott tájékoztatót a harkányi iskola leendő és idősebb tanulóinak, szüleiknek. A Kitaibel Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola facebook-oldalán az új tanév kezdésével kapcsolatos fontos információk olvashatóak:

 

„Vidéki tanulóink Volán-busszal jöjjenek az iskolába, hazaszállításukról hétfőn (a további napokon nem!) gondoskodunk. Aznap a körzetileg iskolánkhoz tartozók meg fogják kapni a buszbérletüket, a körzetileg nem hozzánk tartozóknak a szüleik fogják megvásárolni a bérletet. Bisse, Szava és Garé vonatkozásában még zajlanak az egyeztetések az önkormányzatokkal, de előreláthatólag a 13:40-es Volán-busszal fognak hazamenni az ezekről a településekről érkező gyerekek.

 

Étkezés hétfőn még nem lesz, ennek megfelelően hozzatok magatokkal tízórait!

 

Mindenki hozzon magával íróeszközt, tolltartót, hogy a szükséges információkat rögzíthesse az ellenőrzőbe. A 8 órakor kezdődő tanévnyitó után három osztályfőnöki órát tartunk, majd 11:45-kor befejeződik a tanítás. A helybeliek ekkor hazamehetnek, a vidékieket kivétel nélkül hazavisszük busszal.

 

A könyvek megérkeztek, hétfőn kiosztjuk valamennyit. Aki fizetős (az év végi nyilatkozat alapján), az a befizetést igazoló csekket hozza magával, különben nem tudjuk kiadni a könyveket. Aki igényelt füzeteket, az is hétfőn veheti át a füzetcsomagot.

 

A hittanórák az első-második, ötödik-hatodik évfolyamon már az első héten elkezdődnek, míg a harmadik-negyedik, hetedik-nyolcadik évfolyamon a második héten indulnak el.

 

Érdemes számítani a diákönkormányzati díj (500 forint), illetve a megrendelt füzetcsomagok árának befizetésére.”