Harkányi lány jutott a Baranya Megye Szépe döntőjébe

Helyi - szerző: KT

Október 18-án Pécsen, a Zsolnay Negyedben rendezik meg a Baranya Megye Szépe verseny döntőjét, ahol 17 lány közül választják ki a legszebbet. A szépségek között harkányi is szerepel.

 

 

A 2002 óta megrendezésre kerülő szépségverseny sásdi, bólyi, szigetvári, siklósi, sellyei helyszínei mellett Pécsen, Mohácson valamint Pécsváradon és Komlón is tartott elődöntőin 65 versenyző indult a legszebbnek járó koronáért, de jelentkező ennél lényegesen több volt – tudtuk meg Menyhárt Lászlótól, a verseny alapítójától. A nyolc járási székhelyen rendezett kilenc középdöntőben 27 lány a megye összesen 14 településéről mutatta meg bájait, akik közül a zsűri 16, a közönség egy versenyzőt juttatott tovább az október 18-i pécsi döntőbe. Városunkat a döntőbe is bejutott Márta Melánia képviselte az öt hónap alatt.

 

A döntő után azonnal kezdik a következő, immáron új szintre emelt szépségverseny szervezését. A tíz járást érintő tíz hónapos rendezvénysorozat szervezője elmondta: nem titkolt célunk, hogy azt a figyelmet ami a lányokra összpontosul hónapokon keresztül, ráirányítsuk megyénk kulturális, turisztikai és gazdasági értékeire. Elkezdtük a tárgyalásokat annak érdekében is, hogy a jövő évi verseny sorozatot kiterjesszük a Baranya háromszög területére és ha lesz érdeklődés akkor onnan is fogadjuk a lányokat. asd